Demo Site

Wednesday 19 May 2010

Nevirškinu.

Mano kava baigėsi, damn it. Už tat man užplaukė papasakot ko mano muzikinis skonis neapdoroja. Per daug asmeniškai nepriimkit. Su kažkuo sutiksit, dėl kažko pasiųsit, kažko galit pasigesti.
·        Mamontovas – nes gėlės, dangus, patriotiškumas ir niekam neaiški laužavietės šviesa užknisa. Laikas išaugt iš budizmo ir pažvelgt į realesnius dalykus. Ir turėk gėdos išgarsėt su Foje, išsiskirt, paskui pasiimt beveik visus tuos pačius atlikėjus, bet vadintis savo pavarde.
·        Šeduikytė – man vienai neskleidžia jokios šilumos?
·        Blur – because Oasis gonna live forever. Aš labai šališka.
·        Rihanna – ar gali balsas labiau rėžti ausį? „Balsas“.
·        Justin Bieber – žinau tik dešimtadalį jo vienos dainos ir jis atrodo apgailėtinai.
·        Jonas Brothers – nežinau nė vienos dainos, bet žinau, kad varo lievą amerikonišką rokelį, tad... Thanks God, aš jų negirdėjus.
·        System Of The Down – man nepatinka jų vokalas, manęs nekabina jų riff‘ai, o jų lyrics‘ai yra kažkoks bandymas įžvelgti kažką gilaus ir totalus susifailinimas.
·        Tokio Hotel – nes jų manija paauglių tarpe buvo blogiau už didžiąją depresiją ir visus WW kartu sudėjus.
·        Dainuojamoji poezijažmogau, apsispręsk. Arba tu dainininkas, arba tu poetas.
·        Bon Jovi  – gaš, jis/jie man niekada nepatiko. USA rock... Neįkvėpia.
·        Robbie Williams – nemoku paaiškint. Jis tokia... Riebi, rūgštoka ir pastovėjusi cukraus vata.
·        YVOS, 69 Danguje, muzikiniai realybės šou ir panašus briedas ar jūs jaučiat, kaip tai įtakoja mūsų jaunąją kartą? Tipo MTV neužtenka? Pagailėkit vaikų..
·        Etc.etcetc.


Minėti tuos, kurių nemėgstu, man nepatinka. Ne dėl to, kad aš pritrūkstu argumentų, kokie jie lievi, tiesiog tai nuobodu. Ok, iš tikrųjų tai man gėda parodyti, kad aš juos žinau (o meluoti man nepatinka). Tad tikriausiai aš žinau ko aš nemėgstu, t.y. Kam aš mielai išpjaučiau širdutes ir akytes, sudėliočiau į svastikos formos dėžutes, o kūnus sudeginčiau abėcėlės tvarka... Išskyrus Zvonkaus lavoną – jį apstatyčiau tom dėžutėm ir palikčiau apleistam bute.


KarOle.

7 comments:

Danielė. said...

Mamontovo 'nevirškini' ne dėl to, kad banalu, o dėl to, kad sinickiui nepatinka.

milda said...

šiaip tas išgarsėt su Foje ir paskui vadintis pavarde tai jau čia kažkas irgi taip daro, nemanai?:)

Akiro said...

Beveik niekas nenustebino - viskas čia aišku ir gana argumentuota (greičiausiai man šitaip atrodo vien dėl to, kad nuomonės sutampa :D), tik jau SOAD šitam kontekste tai taip "stipriai ne į temą." Nesu tokia jau didelė gerbėja ir ekspertė, bet vien dėl "Chop Suey" ir kitų tikrai net keleto neprastų dainų - persistengta juos į tokį sąrašą terpt :D Byberis tas kažkoks nesusipratęs, Šeduikytė, visas lietuviškas mėšlas, net nevertas Muzika vadintis ir... System'ai. :D Šiaip ar taip - jų čia nebūtų, tai komentaro kaip ir nesulaukus būtum. O vat dabar - Akiro šitiek prirašė dėl vieno vienintelio faktelio.
Ir dar vienas pliusas - net ir įsijungiau dabar SOAD paklausyt. "Taško". Akiro'siška šokių muzika xDDD
P.S. Teorija, kad net ir neigiama reklama visgi reklama - patvirtinta :D

Karolė said...

Dani - nooot.
Milda - iš dalies. Bet jis nepasiima visų ir su jais neįrašinėja naujų cd
Akiro - na taip.. Tiesiog, kiek aš jų girdėjau tiek man jie nepatiko :D

Gyte said...

norėjau rašyti, kad Mamantovo nevirškini tik dėl Tomo, bet matau, kad Danielė jau tai parašė :D
grow up! esi pakankamai subrendusi, kad turėtum savo nuomonę, o ne perimtum savo idealo nuomonę. Jei geriau paskaitytum jo lyricsus, pamatytum, kad ten tikrai ne tik gėlės, saulė ir pan. ir pvz, coldplay tekstai yra daug romatiškesni, saldesni nei FOJE.
O aš šiaip nesu didelė jų fanė, bet tiesiog gerbiu FOJE ir Mamontovą.

Marchello said...

Visai nefaina. Ir dar rašai, kad tau nepatinka rašyt apie tai kas tau nepatinka. Dėl Blur tas pats kas dėl mamontovo. Negirdėjai pilnos nei vienos dainos, neskaitei lyricsų, o tiki ką Liamas sako, kuris nėr tikrai geriausias rodiklis pagal smegenų kiekį..

Birutė Rutkauskaitė said...

Okey: Šeduikytė. I'm not the fan, bet iš visos lietuviškos pop industrijos, I think it's the best we have at the moment. Tikriausiai reikia pradėti lietuviams skirti: "žudyt" nuo "ne mano skonio", nes tiek Šeduikytė, tiek Mamontovas (kuris man asmeniškai nepatinka tik dėl lyrics'ų), galiausiai Orlova (kuri, beje, žymi ne tik Lietuvoje ar Rusijoje, o skinasi kelią ir į Vakarų Europą, todėl: 'ar tikrai ji tokia prasta?') ir kiti dainuojamosios poezijos atstovai (žiūrint pasauliniu mastu, neįsivaizduoju, ką galima turėt prieš Simon&Garfunkel, bet dabar ne apie tai), gali nepatikti, tačiau reikia pripažinti, kad vis dėlto Lietuvoje yra vieni geriausių savo srityje. :)

Post a Comment

Labels

10 (1) A-Ha (1) albumai (4) alina (3) arctic (1) Arctic Monkeys (8) Artworks (2) asmeniškumai (1) Atika (1) atostogos (1) atradimai (1) b-sides (3) Bangles (1) beady eye (1) bieber (1) Biplan (1) birute (3) Birutė (17) Brainers (1) cd (3) chairs and tables (1) Cher (1) chicken (1) clayderman (1) cob (1) coldplay (3) Colour of the trap (1) covers (1) Cyndi Lauper (1) dainų žodžiai (1) Damien Rice (1) Danielė (3) debiutas (2) debiutinis (2) depeche mode (1) directing (1) diskai (3) Editors (2) evil twin (1) festivaliai (2) flamingo (5) florence and the machine (1) folk (1) Franz Ferdinand (2) freaks on floor (1) gang (1) garbanotas bosistas (1) George Michael (1) gera (3) gig (5) gimtadienis (1) give me fire (1) Gravel (4) gravity the seducer (1) grupes (5) hard (1) Humbug (2) Inculto (1) indie (2) interpol (1) interviu (2) itaka (1) Jurga (1) justin (1) karole (19) karolė (8) kate nash (1) kaunas (1) Kelly Jones (1) Kings Of Leon (2) kompaktai (2) koncertai (3) koncertas (4) kongresu (1) kuryba (1) labtwat (1) ladytron (1) last season (1) laukiami (2) lietuva (3) linksmos (1) liūdnos (1) livecamp (2) liverpool (4) loftas (1) Luke Pritchard (1) lyrics (3) mando diao (3) markas palubenka (1) martynas (3) matthew morrison (1) meilė (1) melanie pain (1) metų laikai (1) michael bubble (1) milda (23) miles kane (2) miroslavas (1) monkeys (1) muzika (2) my little sue (1) mylo (1) naubertas (1) naujas CD (2) neisleistos (1) nepatinka (1) nevirskinu (1) Nirvana (1) noel gallagher (1) nouvelle vague (1) nuomones (6) nuorodos (1) Oasis (3) phoenix (2) piano (1) Pitbul (1) Placebo (2) playlist (3) Pockets Full Of Fun (1) pogo (2) pop (3) priestaravimai (2) priežastis (1) progfest (1) quality (1) records (1) red hot chili peppers (2) rekomendacijos (4) rekomenduojam (4) richard (1) rock (4) Rock am ring (1) ruduo (2) rumai (1) Ščiogolevaitė (1) šiauliai (2) siena (3) Sigur Rós (1) single (2) sinickis (4) soundtrack (1) spring (1) Stereophonics (1) Sterephonics (1) suck it and see (3) sugalvojau daina as vonioj (1) Švedija (1) tattoo (1) the baseballs (1) the colours of bubbles (8) the cure (1) the killers (1) The Kooks (3) The Last Shadow Puppets (3) the national (1) The Smiths (1) the strokes (1) The xx (2) tomas (3) Tomas Sinickis (2) topai (4) torrent (1) video (1) Viršeliai (2) visi (3) Wham (1) white lies (1) winter (1) wolf (1) wolf gang (1) wolfgang (1) wolfmother (1) xyloto (1) zudyt (1)

Playlist