Demo Site

Sunday 5 December 2010

RECENZIJA: Tomas Sinicki, acoustic @SIENA, 2010-11-27

prisimenu, kai tomo koncertų laukdavai su nekantrumu. skaičiuodavai dienas, valandas ir panašiai.
bet šį kartą viskas buvo kitaip. aš kažkaip ypatingai jo nelaukiau, dienų kalendoriuje nebraukiau - tiesiog lapkričio 27 dieną atsidūriau kaune, klube "siena", kaip ir įprastai.
po valandos nuo oficialios koncerto pradžios pasirodo tomas. visada taip pat - dvi gitaros ir dvi kėdės. viskas prasideda su nauja "princas tai aš", kurioje man nepatiko daugmaž viskas. keli pasisakymai, kurių aš nelabai pamenu, dar kelios naujos dainos, kurios neįsirėžia atmintyje, na galbūt išskyrus "kaltas gerumas" ir "visos miesto prostitutės".
visą padėtį keičia publika - po biso pradeda rėkti "Mira, Mira" ir taip iškviečia Tomo brolį groti. ir viskas staiga pasitaiso, aš net atsisėdus pradedu šokti ir linkčioti galva į taktą. žinoma, Tomas pagrojo ir senų dainų, na kad ir legendines foreign policy ar so what, tačiau kažkodėl galvoje skamba solo partijos, o prieš akis kyla gravel pilna sudėtim.
mes dar nulėkiam, nusifotkinam su Tomu, aš išeinu, o iš manęs nulis emocijų. tik grįžus namo suvokiu, kiek laimės man tai būtų teikę prieš kelis metus, aš tikriausiai būčiau dar kelias savaites, gal net mėnesius apie tai kalbėjus.

aš žinau, kad eiti į jo koncertą už tai, kas buvo yra apgailėtina. o tai kas yra dabar yra dar labiau apgailėtina. išvada: Tomai, baik išsidirbinėt, stumti ant colours of bubbles, kurk ne apie skustas kojas, o tokias dainas, kaip complete, pasiimk Eriką, Vladą ir Miroslavą ir eikit įrodyti, kad jūs geresni kad ir už tuos suknistus colours of bubbles, jei tu jau taip sakai.

bisou bisou
milda





Leiskit man atsiversti savo kalendorių. Nuo spalio 25d pas mane voliojasi įrašai, tai kiek dienelių liko. T.y. 33 dienos neišpasakyto laukimo. Ir pagaliau mes jau gukšnojam beverages, tik tuoj reiks nusileist į rūsį. O kavenski įžiebinėja pušį ir kamščiai ir viskas vėluoja. Mes kantrūs, po valandos Karolukas jau linguoja.
Milda neaiškiai pikta, aš vis atsisukinėju į Dianą ir enjoyinu ilgai lauktu dalyku. Naujos dainos man patinka. Jos ironiškai juokingos, gal ir rimtos.. Žinau, kad po kurio laiko jas suprasiu visai kitaip.
Ėėė, jau ir bisas. Vos ne tokio pat ilgio kaip ir koncas. Ir Mira... Mira buvo aukščiau visko. "Aš pusantros valandos prakaituoju, o visi aplodismentai jam?" - darom išvadas. Vasara Tomas girtas man burbėjo, kad pavasarį jie atsikurs. Girtas.
O po gigo teko ir ranką Miroslavui paspaust, ir užkulisius pamatyt ir nusifotkint su tuo, kur man didelę įtaką padarė.
Kalendoriuje, lapkričio 30d, įrašas: "liko pusė metu |-("
Tikiuosi.


Karolė

2 comments:

Unknown said...

cia ne recenzija o ese parasei. T. Sinickio solo dainos nuostabiai nuostabios, jei nepatinka jo lietuviskos naujos dainos, tai cia tik tavo problema, dainu tekstai kaip visada ciniskai nuostabus ir nuotaikingi, koncertas nuostabus.

milda said...

aš nežinau, kas parašė viršuj RECENZIJA, nes aš tiesiog išdėsčiau savo nuomonę.
ir taip, tai yra tik mano problema. gal nebuvai senesniuose koncertuose, gravel koncertuose ir negali lygint, aš nežinau.

Post a Comment

Labels

10 (1) A-Ha (1) albumai (4) alina (3) arctic (1) Arctic Monkeys (8) Artworks (2) asmeniškumai (1) Atika (1) atostogos (1) atradimai (1) b-sides (3) Bangles (1) beady eye (1) bieber (1) Biplan (1) birute (3) Birutė (17) Brainers (1) cd (3) chairs and tables (1) Cher (1) chicken (1) clayderman (1) cob (1) coldplay (3) Colour of the trap (1) covers (1) Cyndi Lauper (1) dainų žodžiai (1) Damien Rice (1) Danielė (3) debiutas (2) debiutinis (2) depeche mode (1) directing (1) diskai (3) Editors (2) evil twin (1) festivaliai (2) flamingo (5) florence and the machine (1) folk (1) Franz Ferdinand (2) freaks on floor (1) gang (1) garbanotas bosistas (1) George Michael (1) gera (3) gig (5) gimtadienis (1) give me fire (1) Gravel (4) gravity the seducer (1) grupes (5) hard (1) Humbug (2) Inculto (1) indie (2) interpol (1) interviu (2) itaka (1) Jurga (1) justin (1) karole (19) karolė (8) kate nash (1) kaunas (1) Kelly Jones (1) Kings Of Leon (2) kompaktai (2) koncertai (3) koncertas (4) kongresu (1) kuryba (1) labtwat (1) ladytron (1) last season (1) laukiami (2) lietuva (3) linksmos (1) liūdnos (1) livecamp (2) liverpool (4) loftas (1) Luke Pritchard (1) lyrics (3) mando diao (3) markas palubenka (1) martynas (3) matthew morrison (1) meilė (1) melanie pain (1) metų laikai (1) michael bubble (1) milda (23) miles kane (2) miroslavas (1) monkeys (1) muzika (2) my little sue (1) mylo (1) naubertas (1) naujas CD (2) neisleistos (1) nepatinka (1) nevirskinu (1) Nirvana (1) noel gallagher (1) nouvelle vague (1) nuomones (6) nuorodos (1) Oasis (3) phoenix (2) piano (1) Pitbul (1) Placebo (2) playlist (3) Pockets Full Of Fun (1) pogo (2) pop (3) priestaravimai (2) priežastis (1) progfest (1) quality (1) records (1) red hot chili peppers (2) rekomendacijos (4) rekomenduojam (4) richard (1) rock (4) Rock am ring (1) ruduo (2) rumai (1) Ščiogolevaitė (1) šiauliai (2) siena (3) Sigur Rós (1) single (2) sinickis (4) soundtrack (1) spring (1) Stereophonics (1) Sterephonics (1) suck it and see (3) sugalvojau daina as vonioj (1) Švedija (1) tattoo (1) the baseballs (1) the colours of bubbles (8) the cure (1) the killers (1) The Kooks (3) The Last Shadow Puppets (3) the national (1) The Smiths (1) the strokes (1) The xx (2) tomas (3) Tomas Sinickis (2) topai (4) torrent (1) video (1) Viršeliai (2) visi (3) Wham (1) white lies (1) winter (1) wolf (1) wolf gang (1) wolfgang (1) wolfmother (1) xyloto (1) zudyt (1)

Playlist