Demo Site

Tuesday 27 July 2010

mano vasaros atradimai




vasara- tai toks laikas, kai nukišam mokyklines kuprines į atokiausią kampelį ir mūsų rūpesčiai gali būti nebent iš meilės srities. todėl aš, vasarai atėjus, nusprendžiau, kad užtenka depresuoti su pasikeitusiais arctic monkeys, ar melancholiškaisiais gravel ir sugalvojau, kad man reikia atsinaujinti. ir štai ką aš atradau.


kings of leon
taip, čia tie patys vyrukai iš amerikos, kurie rėkauja this sex is on fire. seniau aš tiek ir težinojau apie juos, nes juos rodė mano MTV, ir tikriausiai daugelis tik tiek ir žino apie juos, ir sako, kad jiem patinka kings of leon. bet parsisiuntę tris senesnius diskus, jie tikriausiai pakrauptų, kokie kontrastai yra tarp dabar ir tada. aš tris pirmuosius diskus visiem įvardinu kaip kantriuks!, bet neabejotinai ten yra ir bliuzo, kur kalebo balsas leidžia tavo oda pereit šiurpuliukams. kai aš jų klausau, matau kažką kitko, nei duoda britiškas rokas, kurį klausydavau seniau. pro akis praslenka prerijos, amerikietiški miestai ir visa, kas ten yra gero.
jie neabejotinai yra mano šios vasaros favoritai ir aš jų negalėsiu klausyti rudenį, nes greičiausiai baisiai uždepresuosiu.


the xx
tikriausiai jūs juos po senovei žinot. jie išvis nespinduliuoja jokia energija ir tinka, kai pavargsti nuo kings of leon rokenroliškumo. iksai užliuliuoja tave ir nebepaleidžia. jie tokie primityvūs, bet magiški, net keista. crystalized tiesiog užburia paprastumu.
šiaip seniau galvojau, kad čia kažkokia grupė, kurioj kaip visada groja ir dainuoja vyriškiai. bet parsisiuntus diską aš labai nustebau - kartu dainuoja ir moteris. nelabai simpatizuoju moterims dainininkėms, bet ši daro viską taip, kaip reikia ir jei aš kažkada dainuočiau, tai norėčiau viską daryti taip gerai, kaip ji.



mando diao
prisipažinsiu, atradau juos tik Birutės dėka po jos įrašo. seniai turėjau diskus, bet tikriausiai klausiau ne taip, kaip reikia. žodžiu, ir dabar esu normaliai perklausius tik paskutinijį give me fire. ir mano favoritė žinoma yra dance with somebody, kurią žino ne tik indie gerbėjai. ir aš galiu laisvai rėkauti mieste i wanna dance with somebody, nes ją tikriausiai žino kiekvienas. negalvojau, kad švedai moka taip pavaryti, ir aš būtinai prisižadu paklausyti dar:)


stereophonics
dar neseniai sakiau, kad jie kažkokie kaimas, bet negalėjau neparsisiųst paskutinio disko ir nepaklausyt. mano nuomonė verčiasi 180 laipsnių kampu, ir aš visai norėčiau parsisiųst visus jų diskus. mane užveda she's alright ir innocent, nuramina could you be the one?. o kartais visai ne, kartais kaip tik ji sukelia visokių priešingų jausmų.


geros vasaros,
milda



5 comments:

Birutė Rutkauskaitė said...

Mando Diao!!!! Šauni foto labai ;) Innocent labai gera, bet man vis tik labiau patinka "You're my star" (iš kito jų albumo ar net ne iš albumo, nežinau ;D) Šaunus įrašas ;)

Pokštininkėlis said...

tai jo už iksus aplodismentai man |(

milda said...

tai jo, už iksus dėkoju mundei:) ačiū ačiū

Tekila said...

"the xx
jie išvis nespinduliuoja jokia energija" :OOOOOOOOOOOOOOOOO kaip tai nespinduliuoja, jie man spinduliuoja ir labai labai.

milda said...

palyginus kad ir su KOL, tai nespinduliuoja:) bet nesvarbu, kiekvienam viskas kitaip gi, nebūtinai reikia sutikt su mano nuomone.

Post a Comment

Labels

10 (1) A-Ha (1) albumai (4) alina (3) arctic (1) Arctic Monkeys (8) Artworks (2) asmeniškumai (1) Atika (1) atostogos (1) atradimai (1) b-sides (3) Bangles (1) beady eye (1) bieber (1) Biplan (1) birute (3) Birutė (17) Brainers (1) cd (3) chairs and tables (1) Cher (1) chicken (1) clayderman (1) cob (1) coldplay (3) Colour of the trap (1) covers (1) Cyndi Lauper (1) dainų žodžiai (1) Damien Rice (1) Danielė (3) debiutas (2) debiutinis (2) depeche mode (1) directing (1) diskai (3) Editors (2) evil twin (1) festivaliai (2) flamingo (5) florence and the machine (1) folk (1) Franz Ferdinand (2) freaks on floor (1) gang (1) garbanotas bosistas (1) George Michael (1) gera (3) gig (5) gimtadienis (1) give me fire (1) Gravel (4) gravity the seducer (1) grupes (5) hard (1) Humbug (2) Inculto (1) indie (2) interpol (1) interviu (2) itaka (1) Jurga (1) justin (1) karole (19) karolė (8) kate nash (1) kaunas (1) Kelly Jones (1) Kings Of Leon (2) kompaktai (2) koncertai (3) koncertas (4) kongresu (1) kuryba (1) labtwat (1) ladytron (1) last season (1) laukiami (2) lietuva (3) linksmos (1) liūdnos (1) livecamp (2) liverpool (4) loftas (1) Luke Pritchard (1) lyrics (3) mando diao (3) markas palubenka (1) martynas (3) matthew morrison (1) meilė (1) melanie pain (1) metų laikai (1) michael bubble (1) milda (23) miles kane (2) miroslavas (1) monkeys (1) muzika (2) my little sue (1) mylo (1) naubertas (1) naujas CD (2) neisleistos (1) nepatinka (1) nevirskinu (1) Nirvana (1) noel gallagher (1) nouvelle vague (1) nuomones (6) nuorodos (1) Oasis (3) phoenix (2) piano (1) Pitbul (1) Placebo (2) playlist (3) Pockets Full Of Fun (1) pogo (2) pop (3) priestaravimai (2) priežastis (1) progfest (1) quality (1) records (1) red hot chili peppers (2) rekomendacijos (4) rekomenduojam (4) richard (1) rock (4) Rock am ring (1) ruduo (2) rumai (1) Ščiogolevaitė (1) šiauliai (2) siena (3) Sigur Rós (1) single (2) sinickis (4) soundtrack (1) spring (1) Stereophonics (1) Sterephonics (1) suck it and see (3) sugalvojau daina as vonioj (1) Švedija (1) tattoo (1) the baseballs (1) the colours of bubbles (8) the cure (1) the killers (1) The Kooks (3) The Last Shadow Puppets (3) the national (1) The Smiths (1) the strokes (1) The xx (2) tomas (3) Tomas Sinickis (2) topai (4) torrent (1) video (1) Viršeliai (2) visi (3) Wham (1) white lies (1) winter (1) wolf (1) wolf gang (1) wolfgang (1) wolfmother (1) xyloto (1) zudyt (1)

Playlist